Τρόποι παραλαβής

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται κατόπιν της δικής σας παραγγελίας, με το σχέδιο ή την φωτογραφία της επιλογής σας.

Για αυτό οι παραγγελίες παραδίδονται σε διάστημα 1-15 εργάσιμες ημέρες από την εξόφληση και την αποστολή από εσάς του απαιτούμενου αρχείου για την εκάστοτε εκτύπωση. Οι απαιτούμενες ημέρες για την προετοιμασία και την παράδοση στη συνεργαζόμενη εταιρεία courier, ποικίλουν ανάλογα με το είδος του προϊόντος που θα επιλέξετε και αναγράφονται στη σελίδα του κάθε προϊόντος, στο πεδίο της διαθεσιμότητας. Οι χρόνοι παράδοσης, αποτελούν εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης οι οποίο προσδιορίζονται βάσει του όγκου εργασιών της δεδομένης περιόδου και δεν είναι δεσμευτικοί, σε κάποιες παραγγελίες πιθανόν να χρειαστεί περισσότερος χρόνος, ώστε να διασφαλίζεται πάντα η καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Για παραγγελίες μεγάλων ποσοτήτων σε χονδρική ή λιανική ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας.

Οι τρόποι παραλαβής είναι οι ακόλουθοι:

  • Παραλαβή των εμπορευμάτων από την έδρα του εργαστηρίου μας Μάνου Κατράκη 21, Ζωγράφου 157 71, χωρίς χρέωση μεταφορικών. Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 έως 17:00 και Σάββατο κατόπιν συνεννόησης.
  • Μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας Ελτά Courier και με την ανάλογη χρέωση μεταφορικών ανάλογα τον τόπο αποστολής και το ογκομετρικό βάρος των προϊόντων.
  • Εάν βρίσκεστε εκτός Αθηνών και η παραγγελία σας αφορά ογκώθη αντικείμενα ή μεγάλες ποσότητες υπάρχει η δυνατότητα παράδοσής τους στο πρακτορείο ή την μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, εντός Αττικής.