Εμείς

Η εταιρεία Tesseraprints είναι ένα δημιουργικό εργαστήριο που δραστηριοποιείται στο χώρο των Εκτυπώσεων σε τέσσερα διαφορετικά υλικά και του Θεματικού Στολισμού Βάπτισης και Εκδηλώσεων από το 2015.

Εμείς

Η εταιρεία Tesseraprints είναι ένα δημιουργικό εργαστήριο που δραστηριοποιείται στο χώρο των Εκτυπώσεων σε τέσσερα διαφορετικά υλικά και του Θεματικού Στολισμού Βάπτισης και Εκδηλώσεων από το 2015.

Ας συστηθούμε…

Τα Tessera διαφορετικά υλικά είναι το Χαρτί, το Ύφασμα, το Αλουμίνιο και το Ξύλο. Τέσσερα διαφορετικά υλικά με εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας που είτε μεμονωμένα, είτε συνδυασμένα μεταξύ τους, αποτυπώνουν τα συναισθήματά σας και το προσωπικό σας γούστο. Λόγω των εξειδικευμένων μηχανημάτων και ποιοτικών υλικών που χρησιμοποιούμε, πετυχένουμε το ίδιο ποιοτικό και πανομοιότητο χρώμα και αποτέλεσμα σε όλα τα διαφορετικά υλικά. Όλα τα προϊόντα της Tesseraprints παράγονται σε συνεργασία με εσάς.

Οι εγκαταστάσεις εκτύπωσης και τα γραφεία της εταιρείας μας στεγάζονται στην οδό Μάνου Κατράκη 21 στην περιοχή Ζωγράφου στην Αθήνα. Η επιχείρησή μας απασχολεί έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη, με πολυετή εμπειρία στους τομείς του σχεδιασμού, της γραφιστικής και στον χειρισμό των σύγχρονων μηχανημάτων εκτύπωσης που διαθέτουμε. 

Ιδέες και φαντασία

Μαζί αποτυπώνουμε την ιδέα και τη φαντασία σας σε μία σειρά αντικειμένων που θα χαρακτηρίσουν μοναδικά την αγαπημένη σας σημαντική στιγμή και θα την κρατήσουν αναλλοίωτη στο χρόνο χάρη στα ποιοτικά υλικά και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε.

Η βάπτιση του μωρού σας θα είναι μοναδική.

Ξεκινώντας από το προσκλητήριο και την μπομπονιέρα έως το candy bar και τη διακόσμηση του τραπεζιού, με αντικείμενα που έχουν όλα το ίδιο θέμα στις ίδιες αποχρώσεις και το σημαντικότερο το έχετε σκεφτεί και επιλέξει εσείς. Τέτοια αντικείμενα θα μπορούσαν επιπλέον να είναι: μαρτυρικά βάπτισης, πετσέτες, σημαιάκια, σουπλά, κούπες, ετικέτες κουτιών, μπομπονιέρες, σαλιάρες, καμβάδες, ξύλινα κουτιά, υφασμάτινα μαξιλάρια και πολλά άλλα.

Παράλληλα έχουμε την δυνατότητα να εκτυπώσουμε ψηφιακά άλμπουμ, ντυμένα με ύφασμα, συνοδευόμενα από κουτί φτιαγμένο από ξύλο, χαρτί και ύφασμα, όλα διακοσμημένα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ποιότητα υλικών

Που θα χαρακτηρίσουν μοναδικά την αγαπημένη σας σημαντική στιγμή και θα την κρατήσουν αναλλοίωτη στο χρόνο.

Εξατομικευμένο θέμα

Όλες οι κατασκευές και τα αντικείμενα θα έχουν το ίδιο θέμα, σχέδιο και χρώμα που θα δημιουργήσουμε για εσάς.

Άμεση Επικοινωνία

Είμαστε κοντά σας από την στιγμή της πρώτης μας επικοινωνίας μέχρι και μετά την παράδοση των προϊόντων μας.

Ψηφιακές εκτυπώσεις

Υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις που αποτυπώνουν τα συναισθήματά σας και το προσωπικό σας γούστο δίνοντας το ίδιο ποιοτικό και πανομοιότυπο αποτέλεσμα σε όλα τα διαφορετικά υλικά.