Ψηφιακά
Άλμπουμ
Γάμου – Βάπτισης

Σε ένα ψηφιακό άλμπουμ αποτυπώνονται οι αναμνήσεις των σημαντικότερων στιγμών της ζωής σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Μπορεί να έχει θέμα το Γάμο, τη Βάπτιση, κάποιο πάρτυ, τις διακοπές σας, κάποια άλλη ιδιαίτερη περίσταση ή και ολόκληρο το οικογενειακό σας δέντρο αποτυπωμένο μέσα από παλιές φωτογραφίες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια ενδεικτικά ψηφιακά album Γάμου και Βάπτισης που έχουμε δημιουργήσει!
Έχουμε την δυνατότητα να συνθέσουμε τις φωτογραφίες σας σε ψηφιακό album ή να τυπώσουμε τα σαλόνια που θα μας δώσετε εσείς.

Προδιαγραφές

Όλα τα άλμπουμ τυπώνονται και βιβλιοδετούνται με ποιοτικά υλικά και μελάνια και σε χαρτί inkjet σε επιφάνειες Luster ή Glossy ή Fine Art.

Στα μέτρα σας

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ποικιλία σχεδίων, υλικών, χρωμάτων και υφασμάτων για να ταιριάζουν απόλυτα στο δικό σας γούστο και στην εκδήλωσή σας.
Παράλληλα τα album συνοδεύονται ανάλογα με τις επιθυμίες σας από υφασμάτινη θήκη, ξύλινο κουτί, premium ξύλινο συρταρωτό κουτί κλπ.

Μεγέθη

Τα ψηφιακά Album μπορούν να εκτυπωθούν στα παρακάτω μεγέθη:
20×20 | 20×30 | 25×25 | 30×30 | 30×35 | 30×40

PHOTO GALLERY

Δείτε δείγματα
από τη δουλειά μας

Υλικά Επένδυσης

Το εξώφυλλο, το οπισθόφυλλο και η ράχη του άλμπουμ μπορεί να επενδυθεί με ποικιλία χρωμάτων από βινύλια ή δερματίνες αλλά και από τυπωμένο ύφασμα όποιου χρώματος ή μοτίβου εσείς επιθυμείτε. Φυσικά ανάλογα με τον τύπο άλμπουμ που θα επιλέξετε μπορεί να γίνει και συνδυασμός των παραπάνω υλικών.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ιδιότητα

Νέα και προσφορές της Tesseraprints:

Καλάθι Αγορών