Τρόποι πληρωμής

Από τη στιγμή που το σύστημα μας δέχεται την παραγγελία σας και την εξόφλησή της, την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα (ανάλογα την ώρα πραγματοποίησης της συναλλαγής) ξεκινάει η διαδικασία παραγωγής – εκτύπωσης, συσκευασίας και αποστολής. Προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής είναι απαραίτητη η αποστολή από εσάς του επιθυμητού αρχείου εκτύπωσης, δηλαδή της φωτογραφίας ή του γραφιστικού σχεδίου (αποδεκτοί τύποι αρχείων προς εκτύπωση .png, .jpg, .eps, .pdf., .doc, .zip, .rar). Σε περιπτώσεις όπου κρίνεται από τους τεχνικούς μας ότι η ποιότητα του αρχείου που μας έχετε αποστείλει δεν επαρκεί για την πραγματοποίηση της παραγωγής, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να γίνει η σχετική αντικατάσταση ή βελτίωσή του αρχείου.

Η εξόφληση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση σε ενας από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μέσω e-banking ή καταστήματος:
    ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΙΒΑΝ GR1601721930005193076178730, PIRBGRAA
    ΕΘΝΙΚΗ: ΙΒΑΝ  GR0701105340000053400313564, ETHNGRAA
    Δικαιούχος: Έψιλον Εκτυπωτική και ΣΙΑ ΕΕ
  • Εξόφληση μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας E.P.O.S. του e-shop μας με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής / προπληρωμένης κάρτας, με το σύστημα πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας.
  • Paypal

Αποδεκτοί τύποι καρτών:
Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.
Κανένας αριθμός πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας δεν αποθηκεύεται στον server του www.tesseraprints.gr, διασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη ασφάλειά των συναλλαγών σας.

Καλάθι Αγορών