Πολιτική επιστροφών

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται κατόπιν της δικής σας παραγγελίας, με το σχέδιο ή την φωτογραφία της επιλογής σας. Γι αυτό το λόγο δεν είναι δυνατή κανενός είδους ακύρωση, επιστροφή ή υπαναχώρηση από την παραγγελία σας, εφόσον αυτή έχει μπει ήδη στο στάδιο της παραγωγής από εμάς.

Το εργαστήριό μας εγγυάται την ικανοποίησή σας από την ποιότητα παραγωγής και εκτύπωσης των προϊόντων που παραλαμβάνετε, γι αυτό και σε κάθε σημείο της παραγωγής της παραγγελίας σας, φροντίζουμε για τον απαραίτητο έλεγχο ποιότητας. Σε περίπτωση που το προϊόν σας παραδοθεί και διαπιστώσετε κάποια φθορά ή ελαττωματική εκτύπωση (η οποία δεν οφείλεται στο αρχείο που θα μας αποστείλετε), θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή του, με email (αποστέλλοντας σχετική φωτογραφία) στο sales@tesseraprints.gr ή τηλεφωνικά στο 213 0364356.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ρητά ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής ή ακύρωσης παραγγελίας, εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά αναφέρονται (δηλαδή, προϊόν με φθορές κατά την παραλαβή, ή με κατασκευαστικό ελάττωμα),

  • σε περίπτωση κατά την οποία η παραγγελία σας δεν έχει μπει στο στάδιο της παραγωγής.

Το προϊόν που λαμβάνεται ενδέχεται να έχει μικρές χρωματικές και τονικές αποκλίσεις σε σχέση με την αρχική εικόνα που βλέπετε στην οθόνη σας και μας αποστέλλετε, καθώς παίζει ρόλο η οθόνη στην οποία την βλέπετε και το χρωματικό profile.

  • ελάχιστη απόκλιση στην ποιότητα της εκτύπωσης είναι αποδεκτό όριο και σύνηθες φαινόμενο στο επαγγελματικό χώρο των εκτυπώσεων, και δεν υπολογίζεται ως κατασκευαστικό ελάττωμα, που προϋποθέτει επανεκτύπωση του προϊόντος.
Καλάθι Αγορών