Σας παρουσιάζουμε…

Ψηφιακά Album Γάμου & Βάπτισης

Σε ένα ψηφιακό άλμπουμ αποτυπώνονται οι αναμνήσεις των σημαντικότερων στιγμών της ζωής σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Μπορεί να έχει θέμα το Γάμο, τη Βάπτιση, κάποιο πάρτυ, τις διακοπές σας, κάποια άλλη ιδιαίτερη περίσταση ή και ολόκληρο το οικογενειακό σας δέντρο αποτυπωμένο μέσα από παλιές φωτογραφίες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια ενδεικτικά ψηφιακά album Γάμου και Βάπτισης που έχουμε δημιουργήσει!
Έχουμε την δυνατότητα να συνθέσουμε τις φωτογραφίες σας σε ψηφιακό album ή να τυπώσουμε τα σαλόνια που θα μας δώσετε εσείς.

Όλα τα άλμπουμ τυπώνονται και βιβλιοδετούνται με ποιοτικά υλικά και μελάνια και σε χαρτί inkjet σε επιφάνειες Luster ή Glossy ή Fine Art.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ποικιλία σχεδίων, υλικών, χρωμάτων και υφασμάτων για να ταιριάζουν απόλυτα στο δικό σας γούστο και στην εκδήλωσή σας.

Τα ψηφιακά Album μπορούν να εκτυπωθούν στα παρακάτω μεγέθη:
20×20 | 20×30 | 25×25 | 30×30 | 30×35 | 30×40

Παράλληλα τα album συνοδεύονται ανάλογα με τις επιθυμίες σας από υφασμάτινη θήκη, ξύλινο κουτί, premium ξύλινο συρταρωτό κουτί κλπ.

Υλικά Επένδυσης

Το εξώφυλλο, το οπισθόφυλλο και η ράχη του άλμπουμ μπορεί να επενδυθεί με ποικιλία χρωμάτων από βινύλια ή δερματίνες αλλά και από τυπωμένο ύφασμα όποιου χρώματος ή μοτίβου εσείς επιθυμείτε. Φυσικά ανάλογα με τον τύπο άλμπουμ που θα επιλέξετε μπορεί να γίνει και συνδυασμός των παραπάνω υλικών.

Περισσότερα προϊόντα Φωτογραφικού Εργαστηρίου…

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό album που επιθυμείτε

Tessera Prints 

Διεύθυνση: Μάνου Κατράκη 21, Ζωγράφου

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 και Σάββατο Κατόπιν Ραντεβού

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 213 0364 356 Email: sales@tesseraprints.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Αν είστε επαγγελματίας επικοινωνήστε μαζί μας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας, προκειμένου να σας στείλουμε τους τιμοκαταλόγους χονδρικής για τα Προϊόντα του Φωτογραφικού Εργαστηρίου.

    Ιδιότητα