Σας παρουσιάζουμε…

Album με ρiζόχαρτο βάπτισης

Σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ αποτυπώνονται οι αναμνήσεις των σημαντικότερων στιγμών της ζωής σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Μπορεί να έχει θέμα το Γάμο, τη Βάπτιση, κάποιο πάρτυ, τις διακοπές σας, κάποια άλλη ιδιαίτερη περίσταση ή και ολόκληρο το οικογενειακό σας δέντρο αποτυπωμένο μέσα από παλιές φωτογραφίες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια ενδεικτικά άλμπουμ με ριζοχαρτο που έχουμε δημιουργήσει για μία πιο vintage παρουσίαση των φωτογραφιών σας! Μπορείτε να συνθέσετε τις φωτογραφίες σας και να γράψετε ή να ζωγραφήσετε κάτω από αυτές, κάνοντας το όσο πιο προσωποποιημένο επιθυμείτε.

Όπως όλα τα άλμπουμ μας και τα άλμπουμ με ριζόχαρτο τυπώνονται και βιβλιοδετούνται με ποιοτικά υλικά και μελάνια. Για την εκτύπωση του εξωφύλλου και του οπισθόφυλλου, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ποικιλία σχεδίων, υλικών, χρωμάτων και υφασμάτων για να ταιριάζουν απόλυτα στο δικό σας γούστο και στις φωτογραφίες που επιθυμείτε να τοποθετήσετε σε αυτό.

Το Album με ριζόχαρτο αποτελείται από 30 φύλλα (60 σελίδες) μπορεί να έχει τα παρακάτω μεγέθη:
25×25 | 30×30

Παράλληλα τα album συνοδεύονται ανάλογα με τις επιθυμίες σας από υφασμάτινη θήκη, ξύλινο κουτί, premium ξύλινο συρταρωτό κουτί κλπ και επίσης μπορούμε να αναλάβουμε και την εκτύπωση των φωτογραφιών που θα τοποθετήσετε σε αυτό, σε όλα τα φωτογραφικά μεγέθη.

Υλικά Επένδυσης

Το εξώφυλλο, το οπισθόφυλλο και η ράχη του άλμπουμ μπορεί να επενδυθεί με ποικιλία χρωμάτων από βινύλια ή δερματίνες αλλά και από τυπωμένο ύφασμα όποιου χρώματος ή μοτίβου εσείς επιθυμείτε. Φυσικά ανάλογα με τον τύπο άλμπουμ που θα επιλέξετε μπορεί να γίνει και συνδυασμός των παραπάνω υλικών.

Περισσότερα προϊόντα Φωτογραφικού Εργαστηρίου…

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό album που επιθυμείτε

Tessera Prints 

Διεύθυνση: Μάνου Κατράκη 21, Ζωγράφου

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 και Σάββατο Κατόπιν Ραντεβού

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 213 0364 356 Email: sales@tesseraprints.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Αν είστε επαγγελματίας επικοινωνήστε μαζί μας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας, προκειμένου να σας στείλουμε τους τιμοκαταλόγους χονδρικής για τα Προϊόντα του Φωτογραφικού Εργαστηρίου.

    Ιδιότητα