Θεματική Βάπτιση

Για την πιο σημαντική μέρα του μωρού σας!

Εταιρικό Δώρο

Προσωποποιημένα διαφημιστικά εταιρικά δώρα για την προώθηση για την επιχείρησής σας

Ψηφιακά άλμπουμ

Κατασκευή ψηφιακών άλμπουμ, διακοσμητικών κουτιών
και αξεσουάρ από ύφασμα, μέταλλο και χαρτί.

Φωτογραφικό Εργαστήριο

Ψηφιακά Άλμπουμ, Φωτογραφικές Εκτυπώσεις,
Προσωποποιημένα Φωτογραφικά Δώρα

Μοναδικές Δημιουργίες

σε 4 διαφορετικά υλικά:
Χαρτί, Ύφασμα, Αλουμίνιο και Ξύλο

Δημιουργία ποιοτικών προϊόντων ανεξίτηλων στον χρόνο, τα οποία εκφράζουν το προσωπικό γούστο του κάθε πελάτη μας.

Έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη, με πολυετή εμπειρία στους τομείς του σχεδιασμού, της φωτογραφίας, της γραφιστικής και στον χειρισμό των σύγχρονων μηχανημάτων εκτύπωσης που διαθέτουμε.

Ιδέες και φαντασία

Μαζί αποτυπώνουμε την ιδέα και τη φαντασία σας σε μία σειρά αντικειμένων που θα χαρακτηρίσουν μοναδικά την αγαπημένη σας σημαντική στιγμή και θα την κρατήσουν αναλλοίωτη στο χρόνο χάρη στα ποιοτικά υλικά και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε.

Η βάπτιση του μωρού σας θα είναι μοναδική.

Ξεκινώντας από το προσκλητήριο και την μπομπονιέρα έως το candy bar και τη διακόσμηση του τραπεζιού, με αντικείμενα που έχουν όλα το ίδιο θέμα στις ίδιες αποχρώσεις και το σημαντικότερο το έχετε σκεφτεί και επιλέξει εσείς. Τέτοια αντικείμενα θα μπορούσαν επιπλέον να είναι: μαρτυρικά βάπτισης, πετσέτες, σημαιάκια, σουπλά, κούπες, ετικέτες κουτιών, μπομπονιέρες, σαλιάρες, καμβάδες, ξύλινα κουτιά, υφασμάτινα μαξιλάρια και πολλά άλλα.

4 creative prints impossible to 4get!

Tessera από το 4 και Prints από το εκτυπώσεις. Tesseraprints σημαίνει εκτύπωση σε τέσσερα διαφορετικά υλικά: Χαρτί, Υφασμα, Αλουμίνιο, Ξύλο. Τέσσερα διαφορετικά υλικά με εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας που είτε μεμονομένα, είτε συνδυασμένα μεταξύ τους, αποτυπώνουν τα συναισθήματά σας και το προσωπικό σας γούστο. Όλα μας τα προιόντα παράγονται σε συνεργασία με εσάς.

Εσείς δημιουργείτε την ιδέα κι εμείς την υλοποιούμε αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία και την πολυετή εμπειρία μας. Μαζί αποτυπώνουμε τη φαντασία σας σε μία σειρά αντικειμένων που θα χαρακτηρίσουν μοναδικά την αγαπημένη σας στιγμή και θα την κρατήσουν για πάντα αναλλοίωτη στο χρόνο χάρη στα ποιοτικά υλικά και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε.

Προσκλητήρια

Mπομπονιέρες

Είδη Διακόσμησης

Ψηφιακά Άλμπουμ

Εκτυπώσεις

Φόρμα Επικοινωνίας

Ιδιότητα

Νέα και προσφορές της Tesseraprints:

Καλάθι Αγορών