Θεματική Διακόσμηση Πάρτυ

Προετοιμάζετε ένα event ή ένα παιδικό πάρτυ που θέλετε να ξεχωρίζει έχοντας το δικό του μοναδικό θέμα; Επιλέξτε το θέμα του και τα χρώματα που ταιριάζουν καλύτερα στην περίσταση σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς!

Μαζί αποτυπώνουμε την ιδέα και τη φαντασία σας σε μία σειρά διακοσμητικών & χρηστικών αντικειμένων που θα χαρακτηρίσουν μοναδικά την αγαπημένη σας σημαντική στιγμή και θα την κρατήσουν αναλλοίωτη στο χρόνο χάρη στα ποιοτικά υλικά και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε.

Η διακόσμηση της εκδήλωσής σας θα είναι μοναδική, ξεκινώντας από το προσκλητήριο και τον στολισμό του τραπεζιού έως το αναμνηστικό δώρο, με αντικείμενα που έχουν όλα το ίδιο θέμα και το σημαντικότερο το έχετε σκεφτεί και επιλέξει εσείς! Τέτοια αντικείμενα θα μπορούσαν επιπλέον να είναι: μπαλόνια, κονκάρδες, κούπες, σημαιάκια, σουπλά, ετικέτες κουτιών, καμβάδες, υφασμάτινα μαξιλάρια και πολλά άλλα πάντα με το δικό σας θέμα και τα χρώματα που θα επιλέξετε!

Πείτε μας το θέμα και εμείς θα το υλοποιήσουμε με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία μας στους τομείς στην γραφιστικής και των εκτυπώσεων.