Γάμος με το ύφος της επιλογής σας

Αν επιθυμείτε η σημαντικότερη μέρα της ζωής σας να ξεχωρίζει, έχοντας το δικό της μοναδικό θέμα και ύφος επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς!

Μαζί αποτυπώνουμε την ιδέα και τη φαντασία σας σε μία σειρά διακοσμητικών & χρηστικών αντικειμένων που θα χαρακτηρίσουν μοναδικά την αγαπημένη σας σημαντική στιγμή και θα την κρατήσουν αναλλοίωτη στο χρόνο χάρη στα ποιοτικά υλικά και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε.

Η διακόσμηση του γάμου θα είναι μοναδική, ξεκινώντας από το προσκλητήριο και την μπομπονιέρα έως το candy bar και τον στολισμό του τραπεζιού, με αντικείμενα που έχουν όλα το ίδιο θέμα και το σημαντικότερο το έχετε σκεφτεί και επιλέξει εσείς! Τέτοια αντικείμενα θα μπορούσαν επιπλέον να είναι: ξύλινο κουτί για τα στέφανα, λαμπάδες, ετικέτες κουτιών, καμβάδες, βιβλίο ευχών, μπλουζάκια για το bachelor party και πολλά άλλα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κλασικά θέματα αλλά και σε πιο πολύχρωμα σχέδια ή να μας πείτε το θέμα που έχετε φανταστεί και εμείς θα το υλοποιήσουμε με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία μας στους τομείς στην γραφιστικής και των εκτυπώσεων.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα σχεδίων που έχουμε υλοποιήσει σε προηγούμενες εκδηλώσεις.

Μερικά Χαρακτηριστικά χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, που έχουμε δημιουργήσει για Γάμο, όπως προσκλητήρια, μπομπονιέρες σε διάφορα σχέδια, μπλουζάκια για bachelor, κουτί για τα αναμνηστικά και τα στέφανα, βιβλίο ευχών, ψηφιακό άλμπουμ κλπ.
Τα είδη του Γάμου διατίθενται και τμηματικά ανάλογα με τις επιθυμίες σας!

Tessera Prints 

Διεύθυνση: Μάνου Κατράκη 21, Ζωγράφου

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 και Σάββατο Κατόπιν Ραντεβού

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 213 0364 356 Email: sales@tesseraprints.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

    Ιδιότητα